03 June 2011

hurm.....hidup jadi huru hara. aku sendri pun tak tahu ape yg sedang aku lakukan. dan aku juga tak pasti ape akan datang dalam hidupa ku lepas nie. semakin hari semakin kelam walaupun sebenarnye aku dah atur semua nya... mungkin kerana aku makin jauh dr pencipta dan jauh dari mama. honestly...aku sangat rindukan mama. but ape boleh buat... aku semakin tersepit dengan dunia materialistik....taksub sangat mengejar duit hingga lupakan semua nya, bila la aku nk berubah nie. bile aku duduk sorang2 mesti aku pk..ape la nk jadi nie.... enjoy sana sini..... tapi bila aku nk berubah....still tak jugak berubah...maybe hati nie betol2 dh digelap kn kowt.... ya allah...bantu lah hamba mu ini....sebelum terlambat.

3 orang lidi comment:

Kakzakie said...

Sayang hidup ini sementara saja. Selagi ada akal dan pandai berfikir alhamdulillah masih ada lorong utk sentiasa mengabdikan diri demi kebahagiaan dunia dan akhirat. Allah maha pengasih dan menerima taubat. Belajralah dai apa yg kita nampak disekililing kita sebagai pedoman dan panduan.

Moga sentisa bersedia mencari yg lebih baik dari masa-masa semalam yg dilalui.

Anonymous said...

Kenapa nie sayang?
Cuba cerita kat kita...

cik helena said...

masa tgh rasa down,,bace entry wawa ne terus rasa nak nangis,.nak balik nak peluk mum! :'(

Post a Comment

saya suke bile kamo comment page saya