14 March 2011

itu coach wanita ler....

fenat betol ler ari nie.. huh... appoinment gg..pkol 2petang... yg aku punyer la terlebih rajin rushing2 g awal pagi. pkol 9 pagi terpacak depan klinik tue. haha.. last2 nurse kata kne tunggu 2 petang gak coz doc bz..tak dapat awalkn appoinment..sabo jewr ler...  pk punyer pk..balik la rumah..nasib la rumah aku nie dokat jew... nek LRT jew dah sampai... kalo kowang nak tau.. dr UKM tue n ke KL..penyer ler payah.. aku nie..kne jalan kaki ke bus stop. amke bus ke stesen KTM UKM..kalo terlpeas satu bus....sejam la menunggu next bus... GGGRRRR. then nek ktm g KL central.pastu amek putra yg wane putih tue..g masjid jamek. pastu jalan la kaki sampai tercabot la kaki tue. haha. luckly aku nie anak Keyyel...hafal dah public..tak de la mcm owg bodo tercari2 kn. haha... 

yang aku hangin nyer..dlm KTM nie... dah name 'coach untuk wanita' yang engko g naik gak tue knape hah laki.. ko sedar tak ko nyer bawah tue len dari kami? dah la lain..pastu selamber jew kn duk diri posing2 depan pintu. 


gambar mamat amen aku balon nie. hentam jew ler.

ggrrr.. yg lg satu kes... tiang... hadoi..jgn la buat tiang tue mcm mak ko nyer hak milik pulok.... owg len pown nk pegang.. ko g sandar kat situ..sume owg tak le pegang dah... yg sandar plak nyer..penkid.. nasib la penkid nie agak smart n awek die tue..pergghhhh cun giler..tapi tak sampai tahap barbie doll la. haha. tu jew.. 

tu jew la..penat dah nk melukis2 nie... tata.

8 orang lidi comment:

Sekamar Rindu said...

salam..

hahahhaaha..ada yg tersesat naik gak ke..? ishh..

(✿◠‿◠) said...

ade.... itu kes tak paham bahasa la tue... aduhai.. dah la lelaki..tak kn la tak prasan sekeliling coach tue all gul. GGGGRRRR

Anonymous said...

adoi2.. KTM saje nk buat sex discrimination. aiyo

(✿◠‿◠) said...

mmg perli buat!!!! haha... kne la.. pompuan kn ramai... adohai... laki suke raba2 plak..gatai sume tue.. kite bako jew..bako jew.

Anonymous said...

ler... bkn semua laki. ada je laki baik smpai nk tgk aurat gul pun xbrani. xkn hanya setitik nira maka rosak susu belanga kot? adoi2.. xelok betol

(✿◠‿◠) said...

ala..laki mcm teu..mane mau dapat?

Anonymous said...

bnyk aje. laki mcm tu penuh kt dlm masjid-masjid yg ada before azan berkumandang. bnyk laki.. buy 1 free 1 lgi tuh

Azroy Bin Kassim said...

spray je pakai lada hitam.. bia padan muka.. haha

Post a Comment

saya suke bile kamo comment page saya