27 December 2010

angkat mengangkat

kowang pnah ade kakak angkat or abang angkat or adek angkat tak? saje tanyer coz dulu ngat lagi tak zaman2 kite kecik2 dulu.. time hinggus meleleh lg.. berebut2 nak jadi kakak angkat la.. abang angkat la.

aku sampai skung tak de sowang pown .haish... tetibe nk refresh citer lame.... dulu time aku skolah kat 'PuteriJaya Gurl School' dulu...ade 2 owg senior nk jd kn aku adek angkat. sowang tue budak akaun..sowang lagi budak seni.. aku rapat ngan dua2 coz aku suke math...in the same time aku suke seni. bile aku rapat ngan sowang nie...sowang nie plak jelez...hurm..skung aku tak tahu ape jd... coz sume menghilang...sampai skung lost contact.

skung nie...aku ngah obses ngan dua lagu nie..nie sume coz member2 aku duk pasang lagu nie ulang2 dlm kete dowang sampai aku dh tak bley stop nyanyi lagu tue kat mane saje aku brade... 


np aku suke??? coz lyric die meaningful....
damn nice... tak rugi download!

4 orang lidi comment:

ch0c0late Celup said...

ape kaitan nye lagu tu dgn kkak angkat nih ??? konpius eden

(✿◠‿◠) said...

haha...nk jugak promote..

.::intanshafila::. said...

??
akak angkat??
dr mn dtg soalan nie..
cm kte prnah ckp je kn??
hikhik...

(✿◠‿◠) said...

aah la akak nie... lupe kew kite pnah citer2... hehe... tetibe wa termenung pastu ingat citer lame2...

Post a Comment

saya suke bile kamo comment page saya