20 November 2010

kucing aku suka makan 'balm serai'


Miow wawa a.k.a hitam.. suke sangat la makan ‘balm serai’.  Tak tahu la knape.. once upon a time… aku urut2 kaki mak aku gune balm seraiThen die datang terkedek2 ce’eh-ce’eh nak bermanja la.. die pown duk gesel2 Cat Icon kat aku. Pastu die g kat mak aku.. die jilat2Cat Emoticon kaki mak aku yg aku sapu balm serai tueBahagian yg aku tak sapu die tak jilat pown.  Pelik   la. Aku try bg botol balm serai tue. Habis die duk kerjakn. Tangan die besar. Die sedaya upaya masuk kn dalam botol tue gak nk korek2 bagi keluar balm tue. pastu mula la rasa panas coz balm tue panas.Cat Icon  Start dr situ aku n family panggil die “miow org tua”. Kami suspek die nie dulu org tua yang jaga. Then die lari rumah (unknown reason). Pastu datang umah kami. So kami pown bela la. Hahaha.

Psst : pas nie aku nak try sapu losyen mustajab extra pedas tue. Kowt2 itu pown die suke! 

9 orang lidi comment:

Li said...

haha..elok2 pic kucing comey2 tibe ade lak losyen mustajab..spoil la..haha.. :-p

(✿◠‿◠) said...

ouch....penting tue... losyen mustajab. haha.

Lady Anne said...

haha...cumil kucing wawa...=)

(✿◠‿◠) said...

anne tak de miow kew kat umah?

shim midae said...

kucing antik..hehe..

Lina_Lin said...

dear,kucen lina pon kaler hitam..
ktaorg pngl manesss,hehehe

(✿◠‿◠) said...

lina....miow tue name 'maness'....cute la name tue.. haha.. wawa bg name itam jew.. bg name glamour kang..last2 panggil name itam. haha.

pakcik syahiroo said...

haish. Pelik2 saja kuceng ka0 ni wawa..

pakcik syahiroo said...

haish. Pelik2 saja kuceng ka0 ni wawa..

Post a Comment

saya suke bile kamo comment page saya