05 November 2010

ape nie P1max????

aduhai...awal2 pagi aku bangun telah digemparkan ngan email dr P1max. ape ke hei nyer???? gi ni citor nyer.. aku pown lalok2 dari bangun tido..trus la ngadap latop (rutin budak UKM~terutama budak PPSM).littlekittyemoticon aku pown duk on ler FB, Skype, Ym n ape ke jadah semua nyer tue.. seperti biasa.. aku bukak la email yahoo. kowt2 hubby ade la msg2 email memandangkn aku hari2 ade hantar email pd die. huhu. tup..tup..dapat la satu email dari syarikat P1max nie kn. tau ler aku nie mmg pelanggan setia mereka. dulu aku gune modem P1max yg gedabak besar tue. every month RM50. skung nie.. gune wiggy prepaid pulak. nie email nyer.
kowang nampak tak ape yg aku nampak???? meh aku besarkn gambar nie.. hah..nie die ha... besar gedabak..nak besar lg..tp kang tak muat blog pulak kang.

terbeliak mate aku ...ngah mamai2...trus terjaga jadi segar bugar.. mane datang hutang aku RM1475.13 nie mak oi...bile mase pulak ler aku tak bayar nie???? aduhai... setahu aku la kn..yg modem dulu tue aku dh terminate(not officially terminate) tp mmg die tak charge dh. tak kn la aku tak guna tp charge RM50 gak per month. coz bill tak sampai ape sume. mcm mane aku nk bayar if bill tak sampai. aduhai... biar betoi mcm nie. kalo betoi aku tak bayar..mane aku nk cekau RM1475.13 nie???? 

psst: ade kew sape2 yg senasib ngan aku? ku berharap nie semua mimpi n khayalan berlaka!!!


4 orang lidi comment:

ch0c0late Celup said...

halah halah halah kecian dier..tepon la p1max tu tanye mcm mane..settlekn cpat2..

Adawiah Aduah said...

haha... mau tipon ecok..alamak..ecok dowang g batu cave la... aduhai. haha.
aum jagede si hare.

frwls said...

maki je dorang puan!

Adawiah Aduah said...

HAHA...kol pown belom.aduhai.

Post a Comment

saya suke bile kamo comment page saya