06 August 2010

i wanna help him

Penat nyer ari nie. Padahal bukan wat ape pown. G kelaz jew. Campai2 kelaz.. lecture tak de pulak. Owman. Np lecture tak inform kat SPIN UKM awal2 kelaz tak de. Hadoi…. Then g mamam pulak kat Pusaneka. Kalo g pusaneka mmg makan roti canai!! Coz kari nyer mmg mantap!! Walaupown mamam roti canai kocong  cekeping  pown.. kenyang giler.

 Pastu g bank untuk bank in wet kat my BF. Cian die.. mcm2 prob ckung die kne hadapi. Cejak start cuti tunggu result fly kuar lagi die tak dapat rest yg cukup. Ade jew keje kne wat. Wawa nak tolong tp tak tau pertolongan mcm mane wawa bley bg. Skung nie wawa tak mau kuat2 majok coz wawa tak nak die susah hati tentang wawa. Nak ajak date pown wawa serba salah coz die penat keje. Kalo ade hari off day pown mesti die nak rehatkn. biar lah die yg ajak wawa kuar date coz die jew tau bile die free. Disebabkan wawa jaoh dan tak dapat tolong pape. Jd wawa bank in kn die RM500 pd CIMB Bank die. Hopefully wawa dpt membantu.

Dah penat2 shopping kat Pusaneka then balik nek bus trus g KKM.. cinggah café KKM dulu nk beli ais. Tp beli la jugak popia.. hahaha.. RM3 untuk 3 ketol popia. Tp mmg sedap pown popia nyer. Ade gak cinggah untul wat laporan kerosakan. Dah dua kali buat tp tak de pape tindakan. Terhegeh2 betol la KKM nie. Tue jew la yg wawa update untuk blog ari nie.. penat la.. mau tido.

7 orang lidi comment:

Anonymous said...

wawa, rm500 byk taw. wlaupon niat wawa baek, jgn trlalu mudah mmberi. nnt lame2 laki x hargai. jual mhl sikit. jgn jd terlalu available. dan jgn asyik nk kan perhatian yg penuh drpd si dia. nnt lame2 laki cepat rimas. ni blom kwin lagi pon.

zarul said...

adoi2.... bf ada mintak ke duit tu? adoi2...

Adawiah Aduah said...

thanks 4 ur comment yunk. =)
really appriciate it.

cempaka said...

baiknye wawa.. tapi dun wory bf wawa tu baik =)
sbar ye wawa.. pasti dia cari mase utk wawa..
dila suka tgk wawa ngan dia.. hehehhe

Adawiah Aduah said...

zarul : ala... cyg nak tolong abg.
nak tunggu abg mintak mmg berkurun la.
mamam pasir kang nanti.

dila: hehehe.... wawa poen cuke nengok dile ngan bf (eyt...tak tau la mane bf dila.. tak knal.)

Anonymous said...

nak tgu dia mintak mamam pasir la nanti...cik wawa bf awk tu ada mak bapak mesti mak bapak dia leh bagi duit kat dia,500 hundred is a BIG amount for student dari nak tolong orang yg ada mak bapak lebih baik wawa bagi SEDEKAH kat anak yatim dapat pahala.

Anonymous said...

=>

Post a Comment

saya suke bile kamo comment page saya